Az épületet kiszolgáló, különböző gyengeáramú vezetékes rendszerek kábelezését, ugyanazon szabványos kiépítésben, egy központosított, de változtatható hálózati rendszerben valósítjuk meg. Az egységes hálózatba riasztó-, beléptető-,számítógép-, telefon-, IP-telefon-, intercom-, TV- és video-rendszerek eszközei csatlakoztathatóak, melyeket a hálózaton belül könnyen lehet mozgatni, bővíteni vagy megszüntetni.

 

Cégünk vállalja gyengeáramú biztonságtechnikai, informatikai és távközlési, strukturált vezetékes hálózatok tervezését, kábelezését, és kiépítését.
Strukturált rendező szekrények összeállítása, beépítése .

Ma már szinte semmi nem működik számítástechnika nélkül, és bizony elengedhetetlen is, ha egy jól, és gyorsan reagáló rendszert szeretnénk létrehozni. A hálózatok hatalmas előnye, hogy a kívánt adatokhoz rugalmas elérhetőségét biztosítson a felhasználó számára.


Egy jól megtervezett hálózat több technikai eszközt képes úgy összefogni, hogy a felhasználóknak meg se kelljen mozdulniuk a saját számítógépük, vagy okostelefonjuk mellől, még is minden elérhető legyen számukra, amit a rendszer kínál. 


Így leszámolhatunk a feleslegesen fenntartott eszközökkel és azok energiafogyasztásával.