Lakások társasházak, üzlethelyiségek, ipari létesítmények, és hatósági épületek számára, a kívánt védelmi szintű rendszert tervezzük meg, és telepítjük.

Ügyfeleink biztonsága és elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden rendszer kiválasztása során a költséghatékonyság mellett, a legjobb megoldást igyekszünk biztosítani:

  • -elektronikus betörésvédelmi rendszerek
  • -videó-megfigyelő rendszerek
  • -beléptető rendszerek

Rövid határidővel, szakszerűen, garanciával vállalunk telepítési feladatokat.

A cégünk által felhasznált eszközök a nemzetközi, EU és magyar szabványoknak megfelelnek, CE tanúsítvánnyal rendelkeznek , a MABISZ ajánlásainak megfelelnek.

Napjaink egyik legfontosabb kérdése, hogy hogyan védjük meg értékeinket az illetéktelenektől.

Az általunk kínált lehetőségekkel a nap bármely szakában, akár távolról is figyelemmel kísérhetjük , kezelhetjük, vezérelhetjük vagyonvédelmi rendszerünket .

Az ügyfeleink számára fontos helyek működését, az ott tartózkodó személyek megfigyelését, tevékenységét videórendszereinkkel távolról is elérhetővé tesszük.

A beléptető rendszerekkel lehetőség van arra, hogy megszabjuk, kinek hova van jogosultsága bejutni. Ezekkel a rendszerekkel teljesen a felügyeletünk alatt tarthatjuk a kívánt részeket még akkor is, ha nem vagyunk ott. Kártyákkal, kódokkal, ujjlenyomat olvasókkal, időkorlátokkal, napok meghatározásával olyan rendszert alakíthatunk ki, ahol mindent előre tudunk engedélyezni, vagy tiltani, de bármikor meg is változtathatjuk azt.